Pietari int.  17-18.4.2010 Judge/Tuomari Olga Kosareva (Russia)

Kävimme viikonlopun aikana Pietarin kv-näyttelyssä. Mukaan lähtivät Mirjami ja Rico sekä minä Vienon (Mawredd Wit-Wat) kanssa. Tuomarina waleseilla oli venäläinen rouva Olga Kosareva, joka oli täysin tuntematon suuruus minulle. Rico oli luokassa 3.excelentin kera ja hieno-Vieno sai avo 1, cac, pn1, cacib häviten loppujen lopuksi vain voittajaurokselle. Lähes tyytyväisenä tuloksiin palasimme hotellille ja sunnuntai olikin meille lomapäivä, koska waleseille ei ollut erikoisnäyttelyä.

Oli hilkulla, ettei cacib mennyt väärään osoitteeseen kehäsihteereiden virheen takia. Onneksi satuin tarkastamaan heti kehässä tuloksen. MUTTA, huolimatta kv-statuksesta, venäjän koiranäyttelyissä on hyvin harva englantia taitava toimitsija. Walesikehässä niitä ei ollut ainuttakaan, ei edes tuomari. Onneksi paikalla sattui olemaan suomalainen, venäjänkielentaitoinen koiranomistaja, jonka avulla virhe saatiin oikaistua. Kiitokset sinne jonnekkin vielä kerran.

Matka on heitetty ja lähitulevaisuudessa matkaamme varmaan uudelleen Pietarin kv-näyttelyihin. Tavoitteenahan on saada Ricolle se puuttuva ulkomaan-cacib.